Allt innehåll på sajten är sponsrat av HPE
Event

Lär dig mer om banbrytande teknik i Madrid i höst

Oavsett vilken organisation du arbetar inom och vare sig du är it-expert, beslutsfattare eller allmänt it-kunnig undrar du troligtvis över samma sak som alla andra i samma roll: Var hittar man inspiration och lösningar för att skapa nya produkter och tjänster som konkurrenterna inte har? I höst är svaret Madrid.

Den 27 till 29 november äger eventet HPE Discover rum i Madrid. Där får du nya infallsvinklar, kontakt med några av branschens främsta experter, kunskap om den senaste tekniken och förhoppningsvis även många roliga och minnesvärda stunder. Med tusentals deltagare och hundratals seminarier kommer eventet att inspirera och engagera beslutsfattare inom it på alla nivåer, från it-direktörer till tekniknördar.
– Discover är till för alla som inser att tekniken kommer att forma framtiden, inklusive företagsledare som förstår att det bästa sättet att särskilja företaget och bli industriledande är att ha koll på den här tekniken, säger Anna Granö, Sverigechef på Hewlett Packard Enterprise.

Här kan du läsa mer om eventet

De främsta experterna i branschen på plats

Discovers mål är att samla de kunnigaste experterna för att skapa banbrytande tekniklösningar som förbättrar människors tillvaro och arbetsliv.
– Det finns många fantastiska exempel på sådana lösningar. Ett av de mest utmärkande är hur vi använder vår teknik tillsammans med våra partners för att driva på utvecklingen av ett botemedel mot Alzheimers, ett annat är hur vi arbetar för att snabbare kunna skicka en expedition till Mars. Båda de här ämnena kommer vi att diskutera i detalj på Discover, berättar Anna Granö.

 

Samverkan, utbyte och ny kunskap

Med tre fullspäckade dagar med talare, seminarier, utställningar och tusentals branschkollegor att utbyta värdefull kunskap med, hur får man ut mesta möjliga av Discover?
– För mig handlar Discover främst om att samverka med andra. Att få nya idéer, saker som inte går att planera i förväg, och att hitta den inspiration som bara är möjlig när man får vägledning av ett program men till största delen kan låta intuitionen styra. Alla dessa it-specialister som samlas i Madrid under tre dagar skapar helt rätt förutsättningar för detta, säger Anna Granö.

Nätverka med HPE:s ekosystem av partner

Förutom att träffa HPE:s egna experter, kan besökarna delta i seminarier och få kontakt med experter från strategiska samarbetspartners från HPE:s ekosystem som Intel, Accenture, Infosys, Veeam, Microsoft, Red Hat och många andra värdefulla partners, mjukvaru- och tjänsteleverantörer.

Om du vill samverka med de kunnigaste experterna och lära dig mer om den senaste tekniken ska du helt enkelt inte missa Madrid i höst.

Boka din plats här!

 

Annas bästa tips till Discovers förstagångsbesökare

    • Se till att komma förberedd. Det finns så många seminarier att besöka och experter att möta, så du får ut mest av Discover om du har en tydlig plan. Besök webbplatsen, titta igenom schemat och välj några hållpunkter som stämmer överens med dina mål.
    • Ta kontakt med oss på HPE. Be gärna om personliga råd kring dina främsta utmaningar. Vi hjälper dig att få kontakt med rätt personer och plattformar. HPE har tillgång till mängder av kontakter från olika branscher runt om i världen. Vi ser till att du träffar rätt personer på Discover.
    • Låt intuitionen styra. Ha ett öppet sinne, utbyt erfarenheter och träffa nytt folk! Discover är den perfekta platsen för att skapa meningsfulla och värdefulla relationer med människor från olika branscher runt om i världen.
    • Missa inte vår Sverigemiddag. Middagen anordnas den 27 november och är alltid lika informell och underhållande. Du får så klart inte heller missa HPE Discover-firandet som äger rum på kvällen den 28 november.