ALLE INHOUD OP DE WEBSITE WORDT GESPONSORD DOOR HPE
Artikelen

Onderzoek: zo pakken bedrijven de nieuwe it-uitdagingen aan

De eisen die worden gesteld aan IT-organisaties, nemen verder toe en veranderen drastisch. De aankoop van IT wordt steeds complexer, aangezien de oude wereld van kostenbesparingen en infrastructuursilo’s steeds meer overschakelt op commerciële omgevingen als mobiliteit, clouddiensten en big data.

IDG Connect heeft 300 grotere organisaties gevraagd hoe zij met de nieuwe IT-uitdagingen omgaan en het accent verleggen naar bedrijfsmatige voordelen.

Als er op IT-gebied een strijd woedt tussen enerzijds geld besparen en anderzijds het voortouw nemen in de transformatie, houden inefficiënte systemen, een gebrek aan middelen en prestatiebeperkingen de grootste uitdagingen in.

Managers zien het zakelijke potentieel van IT: sneller inkomsten genereren, winstmarges verbeteren en de productiviteit verhogen. De IT-organisatie ziet en begrijpt de eisen, maar ziet tevens de uitdagingen, aangezien de huidige infrastructuur beperkt is. De opzet daarvan is nog niet gericht op de toenemende gebruikerseisen, gespecialiseerde workloads en nieuwe financiële modellen.

Er zijn grote uitdagingen, maar ook slimme oplossingen.

Lees het rapport en krijg een beeld van de manier waarop de organisaties in het onderzoek de problemen te lijf gaan.

IT-afdeling – van kostenbesparing tot innovators.

De rol van de IT-afdeling binnen het bedrijf is geëvolueerd van kosten besparen naar innovatie mogelijk maken. Download het rapport hiernaast en ontdek hoe 300 grotere organisaties met de nieuwe situatie omgaan:

  • Wat zijn de grootste obstakels die moeten worden overwonnen, zodat de IT aan de nieuwe eisen voldoet?
  • Welke veranderingen in de manier van werken hebben het grootste effect op het bedrijfsresultaat?
  • Wat zijn de belangrijkste aandachtsgebieden om een modernere IT-afdeling te worden?
  • Welke effecten heeft een optimale IT-infrastructuur?

Whitepaper downloaden: Dit vinden IT-managers van IT